ads1

29 January 2010

Nasik Ambang Tak Jual Punye!

Yuuuuuhuuuuu...
lama tak masuk sini..tah kan malas, tah kan tak sempat ke hape..lantak la situ. Janji aku berjaya menembusi blog ni now..

Ni citer masa aku balik kg minggu lepas. Baru ni la nak citer..Patutnya aku balik minggu ni, masa cuti hari wilayah. Tp dah lama tak balik punya pasal, n anak2 pun sebok kata nak balik, tak plan2 pun jadik gak la balik kg. Bukan jauh sgt pun. 2 jam sengah smpai la. aku gerak dari Putrajaya jam 10 mlm ar lebih kurang. Pai kg kul 1 tgh malam. Tu siap hubby benti2 dulu kat petronas, kasi berasap dl. Ngantuk katanya...harapkan aku nak bawak keta malam2, haaa..mintak maap. ke laut kanggg..aku mmg tak bape nak gemar bawak keta memalam. sebab aku rabun mlm..line jalan tu 1, aku nampak 4! hehe..tapi boleh gak drive, time sesak..

Bila balik kg, aku suka nak masak macam2. masa ni la nak masak benda yang aku malas nak buat sorang2. kt kg, mak aku ada. tetiba je rajin tu datanggg..hehe. Kali ni aku balik kg, aku buat Nasi Ambang. lama woo tak makan. last makan aku tak ingat la bila. tapi mmg dah bertahun tak makan.



Ni la benda yang sepatutnya ada sebagai aksesori dalam Nasi Ambang..Kalau takde serunding ni, tak jadi nasi ambang ko. :). Ayam tu lepas goreng, masak kicap. hmmm..kerabu tak sempat nak snap. tak siap g masa ni.



My luvly mummy..



Taraaaa...Nasi Ambang Tanjung Sari Tak Jual Punye! Makan tengahari hari tu, mmg tak ingat dunia..habis diet aku! huhuhu

AMIT TAMIT

1 comment:

  1. uii, nape tak tapau bwk utk aku sket..

    ReplyDelete